In de prachtige omgeving van Havelte valt genoeg te ontdekken en te beleven. Ook te paard kun je hier de mooie natuur bewonderen. Het Holtingerveld heeft een afwisselend en bijzonder landschap. Wij bieden buitenritten onder begeleiding aan, op onze paarden of met uw eigen paard.

De ligging van ‘t Schier leent zich bij uitstek voor heerlijke tochten en buitenritten door het prachtige Holtingerveld. Tijdens een buitenrit wordt u door mij begeleid. Ik rijd zelf al jaren in dit gebied en ontdek nog steeds leuke nieuwe paden. Ik vind het altijd weer een genot om me in dit heerlijke gebied te begeven en wil dit graag delen met anderen zodat zij hier ook van kunnen genieten.

Er worden verschillende type ritten aangeboden. Deze vind je in het menu aan de zijkant van deze pagina. Er is veel mogelijk dus neem gerust contact op om een buitenrit op maat door te spreken.

Om een buitenrit te kunnen maken dien je alle gangen (stap/draf/galop) te beheersen en minimaal 3 jaar rijervaring te hebben.
Kinderen kunnen mee met een buitenrit wanneer zij voldoende rij ervaring hebben(zie eerder genoemde voorwaarden).

Wanneer je geen rij ervaring hebt maar toch graag eens op een paardenrug door de natuur wil stappen dan is het mogelijk om een buitenrit aan de hand te maken. Hierbij begeleid ik het paard vanaf de grond.

Wij hanteren een lengte en gewicht grens ivm het type pony’s dat wij hebben:

Max. lengte: 1.85m. max. gewicht: 85kg