Cavaletti les

Misschien gebruik je zelf ook wel eens balkjes in je training, super! Dat is om meerdere redenen ontzettend goed voor je paard:

Je kunt balken gebruiken voor het losmaken van spieren, om stijfheid te verminderen en balken zijn goed voor coördinatie, het vinden van ritme en regelmaat en voor de balans ontwikkeling (zowel voor je paard als voor jezelf) je kunt de paslengte beïnvloeden, de buiging in de gewrichten van de benen doen toenemen en je vergroot de beweeglijkheid van de wervelkolom doordat de grotere, verhevener passen die worden gevraagd bij gebruik van cavaletti, meer flexie en extensie van de wervelkolom met zich meebrengen.

Maar bovenal: Het is gewoon harstikke leuk! Balken zorgen voor afwisseling en uitdaging in je training en houden jou en je paard scherp.

Tijdens de les ligt er een leuk uitdagend balken parcours klaar waarbij je instructie zult krijgen van mij (Rhodé Laarman)
De les is op zand.

Geef je op via: info@tschier.nl of 06-83674625

Heb je geen eigen paard en wil je toch graag meedoen? Wij hebben 2 pony’s ter beschikking voor deze les. Voor meer informatie daarover graag even mailen.

Date

feb 19 2020
Expired!

Time

11:00 - 00:00

Reacties zijn gesloten.

© 2020 't Schier