Wij zijn de familie de Jonge, Klarenbeek en Laarman. Wij wonen hier met 3 gezinnen en runnen samen het bedrijf met alle verschillende aspecten.

In het voorjaar van 2015 hebben we deze prachtige unieke plek gekocht van meneer en mevrouw. v.d.Berg. Zij hebben 50 jaar lang gewoond op ’t Schier en hebben tot wel 1000 varkens gehouden in de stallen die op ’t Schier stonden. Inmiddels hebben wij een groot deel van de varkensschuren gesloopt om plaats te maken voor een woonhuis voor familie de Jonge en Klarenbeek, een Bed&Breakfast, mini-camping en paardenactiviteiten.

Wij vinden het geweldig om dit samen te kunnen doen en samen van deze mooie plek te genieten. Dit willen we ook graag delen met anderen:

We stellen ons even kort voor:

Wij zijn Daan en Rhodé Laarman. Samen met onze beestenboel wonen we op ’t Schier. Wij wonen in het ‘oude huis’. Daan werkt fulltime in Deventer en de uren die hij vrij heeft is hij bezig op en rondom ’t Schier. Je kunt wel zeggen dat Daan de handyman is. Als er wat stuk is repareert hij het, als er iets nieuws gemaakt moet worden, maakt hij het. Daan kan alles. Rhodé werkt sinds 2016 fulltime op ’t Schier. Eerst heeft zij ponylessen aan kinderen gegeven en tegenwoordig richt zij zich op het maken van buitenritten en het geven van privélessen. Je kunt meer lezen over haar achtergrond en opleidingen onder het kopje instructie.